상단영역

본문영역

이태희의 생활영어

제목

Have you ever been to Cheju Island ? (제주도 가 보신 적 있으세요?)

닉네임
이태희
첨부파일
 사본 - (필진)이태희.gif (18849 Byte)
Have you ever been to Cheju Island ?
(제주도 가 보신 적 있으세요?)

A: Have you ever been to Cheju Island?

B: Yes, I went there last year.

A: Which places should I go to see there?

B: There are many beautiful places to visit in Cheju Island. Above of all, you should climb Mount Halla, and you can enjoy beautiful beach, famous falls, and there are museums and famous natural caves.

A: 제주도에 가 보신 적 있으세요?

B: 네, 작년에 다녀왔어요.

A: 어떤 곳들을 가보면 좋을 까요?

B: 제주도에는 가볼 만한 아름다운 절경들이 많아요. 무엇보다도, 한라산을 등반하세요, 그리고 해변도 참 아름답고, 유명한 폭포, 박물관, 자연동굴 등이 있습니다.

댓글삭제
삭제한 댓글은 다시 복구할 수 없습니다.
그래도 삭제하시겠습니까?

게시물 댓글

댓글쓰기
계정을 선택하시면 로그인·계정인증을 통해
댓글을 남기실 수 있습니다.
댓글목록
최신순 추천순  욕설, 타인비방 등의 게시물은 예고 없이 삭제 될 수 있습니다.